Social Icons

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Επενδύστε καλύτερα το χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον. Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κληθείτε  μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις στις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως, μην το πάρετε επάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν.

ΖΥΓΟΣ: Μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ότι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα. Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν.