Social Icons

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά.

                               
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί ο παρορμητικός τρόπος του συντρόφου σας. Τα προβλήματα και των δυο σας δυσκολεύουν να βρείτε τη σωστή στιγμή να μιλήσετε για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο.

ΛΕΩΝ: Συζητήστε εφ’ όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει. Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε. Προωθήστε τα καινούρια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα. Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί.


ΙΧΘΥΣ: Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις. Δε χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δε σας ταιριάζουν.