Social Icons

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα μικροεμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους μπορείτε να πάτε ψηλά. Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα καθυστερήσει την  εξέλιξή σας. Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται υπομονή και από τους δύο σας για να μη χαλάσει κάτι. Ενώ η ατμόσφαιρα δεν είναι φορτισμένη, όλο και κάτι σας φταίει και ξεσπάτε στο σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας. Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ότι σας δίνουν. Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην περιπλέκετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δε γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα. Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά. Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Κλείστε υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας με συνοπτικές διαδικασίες.


ΙΧΘΥΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας δημιουργεί πανικό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν.