Social Icons

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία. Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν ταιριάζουν στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δε φανείτε ψύχραιμοι οικονομικές υποχρεώσεις να είναι η αιτία για ομηρικούς καυγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λάθος μηνύματα.

ΛΕΩΝ: Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και όπως είναι λογικό κάθε αρχή και δύσκολη. Παρόλο που ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ: Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές στην εργασία σας. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη αν δε θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά, γιατί χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δε φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι, οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη.


ΙΧΘΥΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα «μήνυμα» από εσάς.