Social Icons

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε σκληροί με άτομα που κάνουν προσπάθειες για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Ρίξτε τους υψηλούς τόνους και μην το παίζετε αφεντικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα σχέδιά σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και βάλτε αυτούς που έχουν παρεκτραπεί στη θέση τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεσμευθείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς.

ΛΕΩΝ: Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα. Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά. Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας. Είστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις αντιθέσεις με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και μην τους επιτρέπετε να σας μπλοκάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μεθοδεύστε με τέτοιο τρόπο τις κινήσεις σας ώστε να λειτουργείτε όπως εσείς θέλετε. Επιταχύνετε κάποιες ενέργειές σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες ουσιαστικές ανάγκες στο χώρο του σπιτιού σας. Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν.


ΙΧΘΥΣ: Όταν πεισμώνετε είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας. Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο.