Social Icons

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αρχίζει να καθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας πριν να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει κυριολεκτικά στην τύχη τους. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται  ενθουσιασμός και απογοήτευση. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ότι καλύτερο για το παρόν. Επιβάλετε να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως. Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ότι πραγματικά αξίζετε. Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαφυλάξτε μια φιλική σας σχέση που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά. Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης.


ΙΧΘΥΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας. Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη.