Social Icons

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές, είτε με οικονομικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δε θα σας προδώσουν γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

ΛΕΩΝ: Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία.

ΖΥΓΟΣ: Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε. Ακολουθήστε το δρόμο που σας πάει μπροστά, επιλέγοντας ένα νέο σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάτε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε αντίο και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να κρυφτείτε πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες για να γλυκάνετε το χάπι, όταν πρόκειται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και πρέπει να το καταλάβετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και με απόλυτη ηρεμία καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα.


ΙΧΘΥΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους.