Social Icons

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016


Έτοιμοι να διανύσουμε τη νέα χρονιά που έχουμε μπροστά μας το 2016 παρά τα σκαμπανεβάσματα που θα υπάρχουν χαρακτηρίζεται αστρολογικά από απόλυτη ηρεμία. 
Οι φόβοι μειώνονται και έρχεται η ανάπτυξη. Οι πλανητικές θέσεις βοηθούν να μειωθούν οι συγκρούσεις και οι δυσμενείς καταστάσεις, ενώ η αποστασιοποίηση από πνιγηρές καταστάσεις κρίνεται απαραίτητη.

Με το Δία να κινείται στην Παρθένο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η καθημερινότητά μας μπορεί να είναι πιο οργανωμένη ώστε να έχουμε όφελος σε ότι πράττουμε. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα είναι διάχυτη η καλή ενέργεια και στο χέρι μας είναι να την εκμεταλλευτούμε σωστά για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Στη συνέχεια που ο Δίας περνάει στο Ζυγό, δίνοντας νέα ώθηση στις σχέσεις μας μπορούμε να αναπτύξουμε τον κοινωνικό μας κύκλο αλλά να δούμε και με μεγαλύτερη σοβαρότητα τον οικογενειακό μας χώρο.

Ο Κρόνος θα είναι για όλη τη χρονιά στον Τοξότη, ενισχύοντας τη σύνεση και την αισιοδοξία, αλλά περιορίζοντας τον κίνδυνο και την επέκταση. Βέβαια, από την άλλη ο οικονομικός τομέας και οι μετακινήσεις θα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο Άρης θα κινείται στο Σκορπιό και στον Τοξότη, κάνοντας κάποια προκαθορισμένα σχέδια να χάνουν το στόχο τους.

Η αλληλεπίδραση των δύο μαχητών πλανητών του Κρόνου και του Δία, θα έχει θετικές όψεις και θα συμβάλλουν στην επέκταση συμμαχιών και στη βελτίωση της καθημερινότητας καθώς ενισχύονται οι φιλοδοξίες. Σε αντίθεση με το 2015 που ο Κρόνος και ο Δίας με αντιμέτωπο τον Ποσειδώνα δεν είχαν πολλές θετικές αλληλεπιδράσεις και βρίσκονταν σε συνεχή αντιπαράθεση, φέτος Δίας και Ποσειδώνας γίνονται σύμμαχοι, αποκλείουν τις δραστικές αλλαγές και συναινούν στην αργή και σταθερή ανάπτυξη. Ο έλεγχος των συναισθημάτων γίνεται πιο εύκολος μειώνοντας εντάσεις και νευρικές κρίσεις.
Το δίδυμο Δίας- Πλούτωνας ενισχύει τον αγώνα για εξουσία και  μόνο με αλτρουισμό θα υπάρξει επίτευξη των επιθυμητών στόχων με ελάχιστες απώλειες. Η επιρροή τους θα αποτελέσει καταλύτη στο να επικρατήσει το καλό και να σωπάσει το κακό.

Το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, αποφύγετε μεγάλες αγορές ή επενδύσεις και παρακολουθήστε στενά τα οικονομικά σας.

Γνωρίζοντας ότι το 2016 η Αφροδίτη δε θα κινηθεί ανάδρομα, ευνοούνται σε όλα τα επίπεδα οι προσωπικές σχέσεις, οι νέες γνωριμίες, αλλά και οι επισημοποιήσεις.


Κατά το 2016 θα πραγματοποιηθούν 5 εκλείψεις, δύο Ηλιακές και τρεις Σεληνιακές.

1η έκλειψη: Ολική Ηλιακή στις 9 Μαρτίου στους Ιχθύς, που επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου.
2η έκλειψη: Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στις 23 Μαρτίου στο Ζυγό, που επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός  και Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου.
3η έκλειψη: Παρασκιάς Σεληνιακή έκλειψη στις 18 Αυγούστου στον Υδροχόο που επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύρο, Σκορπιό, Λέων και Υδροχόο) του 3ου δεκαημέρου.
4η έκλειψη: Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη στις 1 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο, που επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 1ου δεκαημέρου.

5η έκλειψη: Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς, που επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου θα χαρακτηρίζεται από απότομη πτώση της οικονομικής δραστηριότητας και της παραγωγικότητας της εργασίας, που όμως δε θα υπάρξουν άσχημες επιπτώσεις, σε αντίθεση με την Ηλιακή έκλειψη στις 1 Σεπτεμβρίου όπου θα υπάρχουν επιπτώσεις και εναλλαγές στην ψυχολογική διάθεση.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις που θα λάβουν χώρα στις 18 Αυγούστου, 23 Μαρτίου και στις 16 Σεπτεμβρίου, απαιτούν σύνεση στον επαγγελματικό χώρο και αποφυγή σημαντικών αποφάσεων. Το διάστημα αυτών των εκλείψεων θα ήταν προτιμότερο να καταναλώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στον οικογενειακό σας χώρο, ώστε να αποφύγετε κινδύνους που θα καραδοκούν στην εργασία και συγκρούσεις με συνεργάτες ή άτομα κύρους.

Κλείνοντας  θα προσθέσω ότι αυτό που μας μαθαίνει η νέα χρονιά είναι πως η υπομονή με συνοδοιπόρο τη λογική θα είναι ο σωστός δρόμος, ώστε να υπερνικήσουμε εμπόδια και να φτάσουμε στους στόχους μας.