Social Icons

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2016



Υποδεχόμαστε το 2016, τη χρονιά που αριθμολογικά αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό «9».
Ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς και αν σκεφτούμε ότι η ζωή μας λειτουργεί με εννεαετείς κύκλους που επαναλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της ζωής μας και ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9, τη νέα χρονιά βρισκόμαστε σε σημείο σταθμό καθώς ολοκληρώνουμε έναν ακόμα κύκλο 9 χρόνων.

Αυτό σημαίνει πως ότι άρχισε το 2007 κάνει τον πλήρη κύκλο του, αφού μας ξεκινάει από το παρελθόν, μας ωθεί να επανεξετάσουμε πράγματα και καταστάσεις και να καταλήξουμε σε συμπεράσματα και αποφάσεις. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει και μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα εργασιακό θέμα ή μία σχέση.

Το «9» εκπροσωπεί την ολοκλήρωση, την προσφορά, την γενναιοδωρία και τον ανθρωπισμό ενώ αυξάνει τη συνείδηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέρνει το τέλος σε αδιέξοδες η ψυχοφθόρες καταστάσεις, δίνοντας εκκίνηση σε νέα ξεκινήματα.

Το 2016 λειτουργώντας κάτω από την επιρροή του αριθμού «9» θα κινείται γρήγορα,  καθώς πριν τελειώσει σηματοδοτείτε και η στιγμή που θα αποφασίσει για τον επόμενο κύκλο αλλαγών στη ζωή μας που θα ξεκινήσει το 2017 που εκπροσωπείται από τον αριθμό 1.

Η πνευματική ανάπτυξη και η αναζήτηση θα είναι σε πρώτο πλάνο, κάνοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν τη γνώση και τη σοφία. Είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι άχρηστο για να απελευθερωθούμε από το βάρος που νιώθουμε πάνω μας ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Για να βρούμε ποιο είναι το προσωπικό μας έτος, πως θα μας επηρεάσει και τι θα μας φέρει η κάθε χρονιά, προσθέτουμε την ημέρα και το μήνα της γέννησής μας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «9». Προσθέτουμε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος.


Προσωπικό Έτος 1
Ο προσωπικός σας αριθμός εκπροσωπεί την αρχή ενός εννεαετούς κύκλου, που σημαίνει ότι έχετε πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό, ώστε να ακολουθήσετε νέους στόχους. Με το ξεκίνημα της χρονιάς ξεκαθαρίστε το συναισθηματικό σας τοπίο, ώστε στην πορεία να σκεφτείτε το μέλλον σας.
Συλλέξτε πληροφορίες και προετοιμάστε τα σχέδιά σας, ώστε από τον Απρίλιο να εργαστείτε ελεύθεροι προς τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει και το καλοκαίρι θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Προσωπικό Έτος 2
Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που κινούσασταν βάση του ενθουσιασμού, φέτος θα θέλετε να είστε πιο προσεκτικοί στα σχέδια σας, να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Από τον Ιούνιο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας που θα τα χαρακτηρίζει η ηρεμία και η αρμονία. Το 2016 είναι μια καλή χρονιά για συνεργασίες, αρκεί να ακούτε τη διαίσθησή σας που θα σας καθοδηγεί και θα σας απομακρύνει από κινδύνους και προβλήματα.

Προσωπικό Έτος 3 
Το 2016 σας βρίσκει πιο ανάλαφρους από πέρυσι σε προσωπικό επίπεδο και με περισσότερη αισιοδοξία. Θα επιθυμείτε να είστε ευτυχισμένοι και δημιουργικοί και στα άμεσα σχέδιά σας θα είναι η πραγματοποίηση ταξιδιών και η αύξηση του κοινωνικού σας κύκλου. Το Φεβρουάριο θα βιώσετε τις πρώτες αλλαγές και εκμεταλλευόμενοι σωστά τις ιδέες σας θα επωφεληθείτε στη συνέχεια. Εργαστείτε πάνω στα σχέδια που έχετε κατά νου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε από το Νοέμβριο να αρχίσετε να ασχολείστε με την επιτυχία της επόμενης χρονιάς.

Προσωπικό Έτος 4 
Η προσήλωση που θα δείξετε στα εργασιακά σας θέματα θα δημιουργήσει σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή και θα σας γεμίσει ενέργεια για το μέλλον. Αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που δεν κρύβουν κινδύνους και οι ανταμοιβές θα είναι υψηλές. Για την επίτευξη των στόχων σας ίσως χρειαστεί να προβείτε σε ορισμένες θυσίες, αλλά αν το πράξετε ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Νοέμβριος σας υπόσχονται ότι θα είναι οι καλύτεροι μήνες της ζωής σας.

Προσωπικό Έτος 5 
Η νέα χρονιά μπορεί να είναι συναρπαστική και συγκλονιστική για εσάς, για αυτό προετοιμαστείτε για τις αλλαγές και πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και δεν πρέπει να σας τρομάζει το άγνωστο, αλλά να προσπαθείτε να το εξερευνήσετε. Μάθετε νέα πράγματα, γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους και δοκιμάστε κάτι νέο. Θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σας, αλλά από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Προσωπικό Έτος 6 
Το 2016 έρχεται για εσάς πολλά υποσχόμενο στον οικονομικό τομέα, ζητώντας να εργαστείτε δυναμικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δημιουργήστε περισσότερες ευκαιρίες μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Το Φεβρουάριο και το Νοέμβριο, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε καταστάσεις. Ενισχύστε τις σχέσεις σας και μη συμβιβαστείτε σε πνιγηρές καταστάσεις.

Προσωπικό Έτος 7 
Το 2016 είναι η τέλεια χρονιά για να εστιάσετε στην πνευματική σας πλευρά αλλά και για να ευχαριστήσετε την περιέργεια σας. Επεκτείνετε τις γνώσεις σας και κατανοήστε καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά και τους γύρω σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον προσωπικό σας χώρο και εργαστείτε με σύνεση στον εργασιακό σας χώρο, όχι με εξαντλητικούς ρυθμούς. Αναθεωρήστε ότι έχει γίνει στο παρελθόν και σχεδιάστε το μέλλον σας με βάση τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

Προσωπικό Έτος 8 
Τα τελευταία χρόνια που πέρασαν εργαστήκατε σκληρά και τώρα ήρθε η στιγμή να καρπωθείτε τα οφέλη. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο στους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στις ιδέες και τους στόχους που έχετε θέσει περνώντας στην πράξη και μη μένετε άλλο στα λόγια. Σαφώς αξίζει να παλέψετε για να εδραιωθείτε επαγγελματικά, όμως μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η προσωπική ζωή και δεν πρέπει να την αφήνετε στο περιθώριο.

Προσωπικό Έτος 9 
Διανύοντας τη νέα χρονιά κάντε έναν προσωπικό απολογισμό και επανεξετάστε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Δείτε πιο ξεκάθαρα τι πρέπει να παραμείνει και τι πρέπει να αλλάξετε. Αποδεχθείτε το γεγονός ότι κάποιες από τις προσδοκίες σας ήταν ακραίες στο να πραγματοποιηθούν και ανοίξτε το δρόμο για νέα ξεκινήματα. Ανακατατάξτε φιλίες και σχέσεις, δίνοντας τέλος σε όσες εμποδίζουν την εξέλιξη σας.