Social Icons

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ήρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Έχοντας τη συμπαράσταση των άλλων θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα. Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν. Ίσως κάποιες από τις σχέσεις σας που δε στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν  άμεσα μπορεί να αναβληθούν. Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε. Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πείρα που έχετε  αποκομίσει σας κάνει ικανούς να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους χωρίς να παρασυρθείτε σε παγίδες.


ΙΧΘΥΣ: Ανεξάρτητα με το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι εσείς έχετε μπροστά σας μια σημαντική μέρα να διανύσετε για τις τρέχουσες υποθέσεις σας και τους σκοπούς σας.