Social Icons

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Κυριακή 1 έως 7/11/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6, περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Η μέρα ευνοεί την προώθηση καινούριων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ότι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια. Οι αντιξοότητες που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι σας χαρακτήρες. Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα ευαισθητοποιηθούν κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση. Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις μεταξύ σας συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγάλτε από το μυαλό σας ιδέες που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν και οι οποίες αντί να σας εξυπηρετούν σας προβληματίζουν και σας συνθλίβουν. Προβείτε σε μια ανάλυση των πραγμάτων με καθαρές σκέψεις και αρχίστε να δέχεστε τα καθαρά και ειλικρινή συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα σας. Αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με τρυφερότητα και αγάπη και ανακαλύψτε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δε σας πήγε καλά, γιατί έτσι δε θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός του να ρίξετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε. Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν θα καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 6, σας έχει αποφορτίσει πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούριες προτάσεις ή συνεργασίες. Επιβάλλετε λοιπόν, να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε το χρόνο σας ισόποσα. Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δε σας απασχολεί, ο έρωτας για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν.

ΖΥΓΟΣ: Οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις ενέργειας και θάρρους. Φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε λύσεις για τα κοινά σας προβλήματα. Πάντα ήσασταν εκεί όταν σας χρειάζονταν, οπότε μπορείτε να το κάνετε και τώρα θέτοντας αυτή τη φορά τους δικούς σας όρους και όρια για να μη νιώσετε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να σας εκμεταλλεύονται.
Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα του οικογενειακού σας χώρου και τις εκκρεμότητες που αμελήσατε να τακτοποιήσετε εγκαίρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 2, αφεθείτε και ζήστε το όνειρο που περιμένατε τόσο καιρό. Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και μην εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε. Ναι, είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές και εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί.
Θα δημιουργηθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους. Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας τη διπλωματία και μη φοβάστε τίποτα. Είστε ικανοί να πείσετε και τον πιο δύσκολο αν έχετε επιχειρήματα να αναπτύξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε έστω και τώρα για να απαλλαχθείτε και από αρκετό άγχος. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα αν δε θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε εύκολα. Η διάθεσή  σας να  έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη σας αν τα δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων που χρησιμοποιούν το δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή τις δικές σας μεθόδους. Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε αρκετά σημεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δε θέλετε να χαλάσετε άλλες προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις και κυρίως εάν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας. Η αλλαγή στον τρόπο που αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν θα είναι το μεγαλύτερό σας βήμα για ένα καλύτερο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις και επιχειρήστε να αποκαλύψετε στο σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε. Εξάλλου, έχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από την συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα. Καινούρια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια το πιθανότερο είναι να συνεχίζετε να κρατάτε αποστάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σας, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που σας γεμίζει τα κενά που νιώθετε σε συναισθηματικό επίπεδο και που θα σας δίνει τα κίνητρα για έμπνευση. Μπορείτε και επιβάλετε να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος.