Social Icons

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων, θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω υποχρεώσεων. Εκμεταλλευτείτε το, για να συναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε την παρούσα κατάσταση της ζωής σας από άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις αλλά και στις ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίσετε να προσαρμόσετε στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δε γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές.

ΛΕΩΝ: Παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, θα χρειαστούν στρατηγική για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε φιλική προσέγγιση σε ότι θα σας απασχολήσει που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατονομάστε τις αδυναμίες που σας εμποδίζουν να συνεχίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε, θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντας τα. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά σε ότι σας απασχολεί, προσδιορίστε τις εναλλακτικές σας λύσεις και συνυπολογίστε τις δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις με φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς και με θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε  για να μην επαναλάβετε τα λάθη του προηγούμενου χρόνου.