Social Icons

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογισμό για να μη βρεθείτε ξανά με πληγωμένο εγωισμό. Μπορεί και οι άλλοι να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μόνο αυτή που εσείς θα τους επιτρέψετε να έχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας ιδίως αν θα σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο. Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχθείτε προτάσεις άλλων που δε σας βρίσκουν σύμφωνους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα.

ΛΕΩΝ: Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αρχή μιας καινούριας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές που θα υπάρχουν, θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να ορθώσετε παράπονα και απαιτήσεις με σωστό τρόπο όταν κάποιοι σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δε χρειάζεται γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δε θα σας ωφελήσει, όσο «καλά παιδιά» και αν σας θεωρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία, θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σας γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει σε απώλειες. Ίσως, η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.


ΙΧΘΥΣ: Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο.