Social Icons

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις πριν προχωρήσετε. Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να είστε σαφείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ότι σας ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις.

ΛΕΩΝ: Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα. Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας μπροστά στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί.


ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας. Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας.