Social Icons

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που από καιρό αποφεύγατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αποθαρρύνεστε για ότι δε γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν το σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύετε η αισθηματική και προσωπική σας ζωή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ότι σας αφορά άμεσα και πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για τους επόμενους μήνες.

ΛΕΩΝ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας. Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν με καινούριες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία ειλικρινή συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τις επιθυμίες σας, αν δεν πάρετε πρωτοβουλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς. Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχουν να σας προτείνουν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δε γίνεται ν να τα κάνετε όλα μόνοι σας.


ΙΧΘΥΣ: Θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς οι οποίοι θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο.