Social Icons

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Κυριακή 29/11 έως 5/12/15

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 1, σας θυμίζει πως τώρα που ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους. Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δε σας έχει εγκαταλείψει ποτέ για να το κάνει τώρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με τονισμένο το σεξαπίλ σας και την ερωτική επιθυμία, θα αρέσετε πολύ και θα έχετε την τάση να θέλετε να ερωτευτείτε και να ζήσετε ένα έρωτα που θα σας ανεβάσει στα σύννεφα. Δεχθείτε τις προκλήσεις και απολαύστε το, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τη μαγεία και μπλεχθείτε σε παράλληλες σχέσεις, γιατί έτσι θα μπερδευτείτε και θα χάσετε το βασικό σας στόχο. Χαρείτε την καινούρια σας σταθερή σχέση που δε θα στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί η ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας. Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας. Η ζωντάνια αλλά και η τρυφερότητα που διαθέτετε μπορεί να φέρει τους άλλους στα νερά σας και να κάνετε τη σχέση σας όπως σας αρέσει. Εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχουν είναι σας κουράσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες καθώς η καλή σας ψυχολογική διάθεση θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να πάρετε τις σχετικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση με το σύντροφό σας. Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ: Παρόλο που η βδομάδα θα έχει τις δυσκολίες της, θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι που κάποιους από αυτούς θα πρέπει να τους απορρίψετε και κάποιους άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι παλιές σχέσεις φαίνεται να σας έχουν κουράσει επειδή κάποιοι εξαρτήθηκαν από πάνω σας και σας εκνεύρισαν. Ψάχνετε, λοιπόν, μέσα από τη σύναψη νέων φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων να βρείτε και πάλι την αρμονία και την ομορφιά στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που με μεγάλη ευκολία κάνουν καινούριες γνωριμίες και σε αυτή σας την προσπάθεια θα σας βοηθήσει αρκετά το πλανητικό σκηνικό. Ακόμα και αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε. Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους προτού σας τις παραθέσουν οι ίδιοι. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψετε τις ελλείψεις που έχετε και να ζητήσετε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη, απ’ όση είναι δυνατό να σας δοθεί. Η αυτοσυγκέντρωσή σας θα είναι μειωμένη και τα αντανακλαστικά σας όχι τόσο γρήγορα όπως συνήθως. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελαττώσετε το χρόνο που αφιερώνετε καθημερινά στα επαγγελματικά σας θέματα και να ξεκουραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5, φροντίστε τη διατροφή σας, γιατί ακόμα και αν ένα γεγονός επενεργήσει αποσταθεροποιητικά στη ζωή σας, να θυμάστε πως η υγεία προηγείται. Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό «γκάζι-φρένο» και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας. Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας. Στα οικονομικά σας σχέδια δε θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δε θα ανήκετε και στους παραπονεμένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας. Μη σας αποθαρρύνουν οι τυχόν αναποδιές. Η αναδιοργάνωση που έχει ξεκινήσει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πέρα από την κούραση θα έχει και τα θετικά σας. Κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί το δεύτερο μισό θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε κάποια πράγματα από την αρχή που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και όσο και αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε καινούριους τρόπους επικοινωνίας. Η μέρα θα είναι αρκετά απατηλή και ενδέχεται να απογοητευτείτε από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Όμως, θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και θα δώσει νέο αέρα στη συναισθηματική σας ζωή. Δώσατε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.


ΙΧΘΥΣ: Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα. Προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στα οικογενειακά σας άτομα, καθώς η δημιουργία εντάσεων ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και να αρνηθούν να σας υποστηρίξουν. Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε. Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα.