Social Icons

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δε θα διστάζετε να δοκιμάσετε τα όρια που έχει ο σύντροφός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξετε αλλά σίγουρα θα κάνετε τη σχέση σας περιπέτεια. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λάθη και υπερβολές, ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν κρίσεις και εντάσεις που θα σας οδηγήσουν στη σκέψη να κάνετε αντικατάσταση του παλιού με κάτι καινούριο και θα δοκιμαστεί περισσότερο η σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Θα παρασυρθείτε από πρωτόγνωρες συγκινήσεις και θα ερωτευθείτε ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να εκφράζεστε πιο εντυπωσιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα και δε θα χάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση. Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας, δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και πραγματοποιώντας μια εκδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα. Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για εσάς που αγαπάτε τις προκλήσεις θα εμφανιστούν πολλές και αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν ότι δεν μπορείτε να δώσετε εσείς σε αυτούς.


ΙΧΘΥΣ: Νικήστε την απαισιοδοξία που σας πιάνει αρκετά συχνά και μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ξεπηδάνε στο μυαλό σας να σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.