Social Icons

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δείτε τα πράγματα μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσει αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η υγεία και η ομορφιά θα είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεδεμένοι με την ψυχική σας διάθεση, οπότε μην αφήσετε τις συγκρουόμενες πλευρές του εαυτού σας να σας αποδιοργανώσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε στην εμφάνισή σας ένα νεανικό στυλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις. Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων, για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ: Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι’ αυτό να έχετε το νου σας αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας που όλα και θα καλυτερεύει, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια και έτσι θα αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το στρες δε θα λείψει από τη ζωή σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν ανανεωτικό τόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού τη μία το σκορπίζετε και την άλλη το κάνετε το πρωτεύον ζήτημα της ζωής σας.


ΙΧΘΥΣ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί δεν είναι το πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά το πώς θα τη μειώσετε, ώστε να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές άλλων.