Social Icons

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014



ΚΡΙΟΣ: Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας. Θα έρθουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε σωστά το χρόνο σας, ώστε να έχετε επαρκή για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία.

ΛΕΩΝ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα εκφραστείτε απέναντί τους ακόμα και αν εκείνοι φερθούν προς εσάς εγωιστικά.

ΖΥΓΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια αλλά ακόμα και να βρείτε λύσεις για αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για μερικές από αυτές. Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δε συμβαδίζουν.

ΙΧΘΥΣ: Οπότε, μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε. Βάλτε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.