Social Icons

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014



ΚΡΙΟΣ: Θα μπορέσετε να ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια προς την ιεραρχία στον εργασιακό χώρο, αρκεί να αυξήσετε την εργασιακή σας απόδοση, να γίνετε πιο δραστήριοι και να προσεγγίσετε με λογική τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας και αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, κάνοντας μια νέα αρχή που θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να πραγματοποιείτε σχέδια είτε αυτά θα έχουν σχέση με την εργασία σας, είτε με τον προσωπικό και ερωτικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα εξακολουθούν να σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά παρόλα αυτά θα καταφέρετε να βάλετε μια πιο σταθερή πορεία στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Ότι σας απασχολούσε από το παρελθόν και σας ταλαιπωρούσε μέχρι τώρα, αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργούν εντάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση μ το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη.