Social Icons

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014



ΚΡΙΟΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες  που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας. Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε αρκετές προτάσεις ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία σας θα αρχίσει από φιλία και στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι ανανεώστε το δεσμό σας, συζητήστε με το σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το σύντροφό σας προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Όμως, αυτό δε θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες, ξεκαθαρίστε πολλά μέσα σας, βάλτε τάξη στα συναισθήματα που νιώθετε και ενισχύστε τις σχέσεις με κατανόηση και αλληλοσεβασμό.