Social Icons

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σάββατο 17 Μαΐου 2014



ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και κάντε περισσότερες καινούριες γνωριμίες. Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην απασχολήστε με πράγματα που σας ενοχλούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εμφάνισή δε θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε και την παραμελήσετε εντελώς. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε. Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το που σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ: Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε εκεί που μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούριο δρόμο στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχτηση. Δώστε άλλη μια ευκαιρία στο σύντροφό σας για να δείξει και να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο τον εαυτό σας. Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, απ’ τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε το χρόνο να φεύγει και να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες.

ΙΧΘΥΣ: Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε.