Social Icons

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Σάββατο 24 Μαΐου 2014


 KΡΙΟΣ: Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας. Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν. Εφόσον δε γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα. Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη.

ΛΕΩΝ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε, ίσως δε θα σας αρέσουν και τόσο. Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τη κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας. Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δε θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μη μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας. Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω τα επαγγελματικά σας σχέδια.