Social Icons

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014



ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν δε σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε τέλεια σχέση και θα φέρετε πιο κοντά το σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευθείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε.  Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μη μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Ότι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που σας αδιαφορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον. Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων , όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας.

ΙΧΘΥΣ: Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές.