Social Icons

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν.



ΤΑΥΡΟΣ: Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε.




ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε το διάλογο με το σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας. Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δε θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη.



ΛΕΩΝ: Όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.



ΖΥΓΟΣ: Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μη το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δε χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο.



ΙΧΘΥΣ: Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε διαφορετικά τον εαυτό σας από αυτό που είναι, γατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε εσκεμμένα κάποιο παιχνίδι.