Social Icons

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Κυριακή 11 έως 17/5/14



ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11, απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στο χώρο που κινείστε.


ΤΑΥΡΟΣ: Τα γεγονότα της μέρας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε, για να βγείτε νικητές στις καταστάσεις. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας κάνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι γιατί ενδεχομένως να γευθείτε μια ήττα που δε θα σας αρέσει. Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας πριν προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν. Λοιπόν, μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν, βγάζοντας στην επιφάνεια το χειρότερο εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και αυτοί που σας αρέσει να τους βλέπετε και να τους ακούτε είναι λίγοι, μην χάσετε και αυτούς. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 14, πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να μη φτάσετε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση, θα πετύχετε οικονομική ανάκαμψη και κέρδος που θα πηγάζει μέσα από δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν.

ΛΕΩΝ: Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Επιμεληθείτε την γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, όμως, επειδή σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε να είναι ευάλωτη, αλλά να την προσέξετε περισσότερο. Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δε θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Εάν τα πράγματα σας εγγυώνται μια σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής. Ίσως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά εσείς μην πτοηθείτε. Δεν το κάνουν για κάποιο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο και νιώθετε να πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως, ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούριος έρωτας. Όπως και να έχει οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 14, από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες. Ίσως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά, είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από την πλευρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αποκλείεται να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα εσάς τους δεσμευμένους, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας. Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Είναι ολοφάνερο ότι δε θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με το σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Μη φοβάστε να το κάνετε γιατί το ζητούμενο στην παρούσα φάση που βρίσκεστε είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ότι θυμίζει ανάμεσά σας μάχη. Οι σωστές εξηγήσεις θα κατευνάσουν τα νεύρα και των δυο σας και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σας ένας μήνας του μέλιτος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στις 15, οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως, τα επαγγελματικά, τα συναισθηματικά, το περιβάλλον και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες. Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΣ: Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο και σας αφήνετε ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μη τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάβασή τους.