Social Icons

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014



ΚΡΙΟΣ: Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στο διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε με διάφορους καινούριους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δε θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα.

ΛΕΩΝ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τον τελευταίο καιρό, ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ότι χτίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε μαζί με το σύντροφό σας σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πριν αρχίσετε την επίθεση σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε. Όσο δύσκολο και αν σας είναι πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δε συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.