Social Icons

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζοντας τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τροποποιήστε και χτίστε τη ζωή σας επάνω σε σωστότερες βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε καινούριους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ιδιαίτερα εκείνων που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ: Καλλιεργήστε τέτοιου είδους δραστηριότητες, όπως ταξίδια ή διακοπές. Το μοναδικό εμπόδιο στις σχέσεις σας θα είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σας, με αποτέλεσμα να τορπιλίζετε τις ίδιες σας τις προσπάθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει λοιπόν να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούριους φίλους σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας. Θεωρήσατε ότι η αποστασιοποίηση ήταν απαραίτητη ώστε να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που είχαν φθαρεί, αλλά φροντίστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά. Η ευεξία που θα νιώσετε θα σβήσει ακόμα και τις παλιές σας αδιαθεσίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια πνευματική πειθαρχία η οποία θα έχει φανερό αντίκτυπο στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε στυλ αν το επιθυμείτε, αλλά μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα αλλάζοντας όλη την γκαρνταρόμπα σας. Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα θα ευνοήσει επαφές και ταξίδια.


ΙΧΘΥΣ: Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας.