Social Icons

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε τη δουλειά σας για να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν για νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε αφού η προσκόλληση στο εγώ σας φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις και του εσύ καταντά σκλαβιά για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Όπως φαίνεται τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των σχέσεων ή το δεσμό σας.

ΛΕΩΝ: Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναλύστε τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα, προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, γιατί είναι κρίμα να γκρεμίσετε ότι χτίσατε.

ΖΥΓΟΣ: Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις κάνοντας επανεκτιμήσεις. Εσείς που δεν έχετε μια σταθερή σχέση, φαίνεται πως θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε, θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε και να κάνετε μια καινούρια αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείτε με παλιές αγάπες και να ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα που σας συνδέουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κρίση σας για το αν ταιριάζετε θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με ευαισθησία και ευθύτητα το πρόσωπο που θέλετε και να του δείξετε πως είστε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξαναγνωριστείτε από την αρχή για να δείτε που ταιριάζετε και ποια πράγματα πρέπει να γεφυρώσετε. Η κατανόηση και η συνεννόηση είναι εφικτές, αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε και εσείς.


ΙΧΘΥΣ: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι είναι ένα ταξίδι ρομαντικό, μακριά από τις καθημερινές τριβές και υποχρεώσεις.