Social Icons

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ρευστοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, το ρίσκο ή οικονομικές συμφωνίες που δε διαθέτουν την απαιτούμενη διαφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι ικανή να σας προφυλάξει από παγίδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προστατευτείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα, όσο θέλετε να δείχνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πως θα τη χρησιμοποιήσετε για να μείνετε αγαπητοί.

ΛΕΩΝ: Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις ίδιες παλιές σας φιλίες.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και στις απόψεις σας, πρώτον για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και δεύτερον γιατί δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι που θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ότι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας ωφελήσει ψυχολογικά και θα αναδείξει τη γοητεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε τον οργανισμό σας και δώστε του τα περιθώρια να ξεσπάει και να εκτονώνεται. Η πείρα σας έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι στις κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση. Επιλέξτε τον κύκλο ανθρώπων που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας και παράλληλα προωθήστε μακροπρόθεσμες επενδύσεις.


ΙΧΘΥΣ: Κατασταλάξτε ως προς τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, γιατί σημασία έχει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αυτό θα γίνει μόνο αν πειραματιστείτε. Μη μένετε στην επιφάνεια, αλλά κάντε αναλύσεις στις λεπτομέρειες.