Social Icons

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινούριες φιλίες από νέα περιβάλλοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αν και καμιά φορά μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς και εντάσεις. Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες από την αρχή του μήνα, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιτέλους είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα, αυτό δεν τολμούσατε για να αποκτήσετε το σύντροφο της καρδιάς σας. Δυνατοί και αποφασισμένοι πια, θα τολμήσετε να πείτε αυτά που κρύβατε και αυτά που νιώθατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί πράγματι να ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς οι συνθήκες που επικρατούσαν και διάφοροι παράγοντες δεν το επέτρεπαν, αλλά σας αξίζει να νιώσετε ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξάλλου, γιατί εσείς να ταλαιπωρήστε μέσα σας για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι και το πώς θα σας κρίνουν, όταν εκείνοι κάνουν αυτό που τους αρέσει.


ΙΧΘΥΣ: Αφού σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε κάτι τέτοιο, ευτυχώς για εσάς, οι συνθήκες θα καλυτερεύσουν και θα προκύψει μια αποδεκτή από όλους τάξη.