Social Icons

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η αίσθηση ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης που θα έχετε από ψυχοφθόρες και καταπιεστικές καταστάσεις, θα σας βγάλουν από αρκετά αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό πλέον για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι, αλλά καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να φανείτε υποχωρητικοί σε κάποιες παρορμητικές απαιτήσεις τους συντρόφου σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα δώσετε μια ουσιαστική μάχη, γι’ αυτό προσπαθήστε να μη χάσετε το θάρρος σας και κυρίως να αναπροσανατολιστείτε στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι καθυστερήσατε να πάρετε μια γενναία απόφαση, η οποία θα σας απαλλάξει από στείρες σχέσεις ή θα σας οδηγήσει σε ένα χωρισμό, μπορείτε ακόμα να το κάνετε και να πάψει να αποτελεί την κρυφή επιθυμία σας.

ΛΕΩΝ: Να θυμάστε πως δεν είστε αναγκασμένοι να μένετε σε προβληματικές σχέσεις, για να ικανοποιούνται οι άλλοι. Εσείς που θα κάνετε μια νέα γνωριμία, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και να μη δώσετε υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το χρόνο να δοκιμάσει τη νέα σας ανακάλυψη, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες. Ο κίνδυνος δε θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ: Δε θα πάψουν να σας θεωρούν αυτοκαταστροφικούς αν διατηρήσετε μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και καιρό, γιατί και το να μένετε σε μία σχέση που δεν έχει μέλλον και καταστρέφει και τους δυο σας από κάτι καλύτερο είναι το ίδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ένστικτό σας θα είναι τονισμένο και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως, δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ύστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε το χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Εάν επιμένετε στην άποψη πως εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε.