Social Icons

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Κυριακή 30/6 έως 6/7/13

ΚΡΙΟΣ: Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο Σκορπιό από τις 1, ίσως να συγκρουστείτε με ανθρώπους που θα σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον, όμως, παρόλο που οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεων σας ή η οριστική τους διάλυση. Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Ο συνδυασμός του να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο, θα σας βοηθήσει να ξανανιώσετε.  

ΤΑΥΡΟΣ: Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε, για να μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Ίσως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας, να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας. Επαγγελματικά η μέρα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό αποφασίστε να εργαστείτε σκληρά και συντονισμένα, χωρίς να διστάσετε να κάνετε κάποιους καινούριους συνδυασμούς. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχετε τα σχέδιά σας, θα είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προηγούμενες προσπάθειές ή επενδύσεις σας, θα αρχίσουν να αποδίδουν εάν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές. Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια θα υπάρχει, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος. Κυρίως θα είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας και θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς σε αρκετά σημεία η κατάσταση θα είναι εμπόλεμη. Στηρίξτε κάποια όνειρά σας σε γερές βάσεις και στη συνέχεια υπερασπίστε τις σχέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορείτε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργασίες σας θα προχωρούν, κάποιες συνομιλίες σας θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος και από εκεί που δεν περιμένατε θα σας έρθει αιφνίδια οικονομική βοήθεια. Αποδείξτε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι ο σύντροφός σας στη ζωή, γιατί και εκείνος πλέον έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις και όχι μόνο λόγια. Η βδομάδα θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη στα ζητήματα καρδιάς, ώστε να αλλάξει η διάθεσή σας και να βελτιωθεί η επικοινωνία με το έτερον σας ήμισυ.  

ΛΕΩΝ: Να είστε και να δείχνετε πιο πρόθυμοι στο να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί, ακόμα και αν θα είστε αρκετά κουρασμένοι από τα θέματα που θα αφορούν τη δουλειά σας, γιατί μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε βαθιά ικανοποίηση. Παράλληλα η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε πιο άνετα για να πάτε ένα ταξιδάκι οι δυο σας ή να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλετε από κοινού. Ακόμα και αν είστε μόνοι, η διάθεσή σας να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι, θα είναι έντονη.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε μια κι έξω από τις εντάσεις που θα υπάρχουν, για να είναι πιο ξεκάθαρα τα μηνύματα που θα στέλνετε. Αποκαταστήστε την αυτοπεποίθησή σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ποικιλοτρόπως. Όσοι έχετε μια ικανοποιητική σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι, πάρτε την απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι διατηρείτε μια σχέση που έχει δείξει από πολύ νωρίς σημάδια αδυναμίας, δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε άλλο να βρείτε μια λύση.  

ΖΥΓΟΣ: Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι καλύτερα να χωρίσετε για να έχετε περιθώρια ανάκαμψης, παρά να διαιωνίζεται καταστάσεις που φθείρουν τόσο εσάς, όσο και το σύντροφό σας. Διώξτε από τη σχέση σας ότι είναι άχρηστο, ότι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές σας επιθυμίες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 1, ηρεμήστε το έτερόν σας ήμισυ που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες. Κάντε κάτι άμεσα για τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιτό. Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας. Τηρείστε αποστάσεις, εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν. Εάν είστε κουρασμένοι η αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα. Δώστε την ανάλογη προσοχή, για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Με μοναδικό οδηγό το συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας. Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα. Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε κάτι καινούριο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας καταλήγουν σε παρελθούσες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε. Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος. Καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Αναπροσαρμόστε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. 

ΙΧΘΥΣ: Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις. Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξτε από περίεργες καταστάσεις. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά. Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.