Social Icons

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η απαλλαγή σας από πολλά βάρη θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δουλειά και για δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων. Οι έξυπνες λύσεις θα ενισχύσουν στο να κάνετε μεγάλα άλματα, χωρίς να πτοηθείτε από τις δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χειρίζεστε το λόγο τόσο καλά που δε θα σας είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές. Καλυτερέψτε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με το σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία μες τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να οδηγηθείτε σε μια πιο εποικοδομητική αναδιοργάνωση που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δε θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας. Εάν ωστόσο δε σας σταματάει τίποτα και έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή, η οποία μάλιστα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά. Η αισιοδοξία σας δε θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι, απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές κάντε το τώρα. Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση.


ΙΧΘΥΣ: Ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει και μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας.