Social Icons

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης. Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις που είχε πάρει και είχατε αποδεχτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συσπείρωση των δυνατοτήτων σας θα έχει μια θετική βαρύτητα προς τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελος.

ΛΕΩΝ: Μια καινούρια εποικοδομητική συνεργασία θα είναι μια σημαντική πηγή εσόδων. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δε σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί, θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες. Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις. Βάλτε μπροστά τις καινούριες σας μεθόδους και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν. Ένας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας. Να θυμάστε πως οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα.