Social Icons

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κυριακή 2 έως 8/6/13


ΚΡΙΟΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο
κόπο. Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Δε χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάνουν σε αδιέξοδα. Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Πλησιάστε έναν καλό σας φίλο με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον. Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8, πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθείτε. Μην επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη Αφροδίτη στο ζώδιό σας στις 2, μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποχρεώσεις που δε σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε  καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Για να μπορέσετε  να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί  στις κινήσεις σας. Οι ξαφνικές ανατροπές  στα σχέδιά σας, θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό  ζήτημα. Μην αφήσετε σε όσους σας  περιβάλλουν να σας καταπιέζουν  με τις απαιτήσεις τους. Ασχοληθείτε  με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για  να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα  που έχουν σχέση με τον εργασιακό  σας χώρο. Τολμήστε να κάνετε αυτά που  ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Μην εξαντλήσετε  την ενέργειά σας σε κουραστικές  συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια  νέα περιπέτεια με πρόσωπο από  το παρελθόν. Για να νιώσετε πιο  όμορφα και να ανέβει η διάθεσή  σας, κάντε αλλαγές στο χώρο που  ζείτε.

ΖΥΓΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 8, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας. Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει, μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί στα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ίσως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που  θα έχετε. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες  που θα σας προκύψουν και αλλάξτε  τη ροή της καθημερινότητάς σας  προς το καλύτερο. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από  τους στόχους σας, ενώ παράλληλα  θα πραγματοποιηθούν και πολλά από  τα σχέδιά σας. Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του  επαγγελματικού σας χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο  παραγωγικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να μην αλλάζει  ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η  γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε  έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όριά μα και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος  και να αναζητήσετε μια καινούρια  ταυτότητα, θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους. Μπορεί να μην είναι  εύκολη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι  ένα ακόμα βήμα προς την ωριμότητα  και την αυτογνωσία. Καινούριες ιδέες  και σκέψεις θα ανανεώνουν την  καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα άτομα του  περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν  με τις ιδέες και τις προτάσεις  σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε  τους στόχους σας. Θα αρχίσετε να απασχολήστε  πιο έντονα με το συναισθηματικό σας  τομέα και να ψάχνετε τρόπους  να τη βελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή  σας θα είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα  και μόνοι σας. Η ερωτική σας  διάθεση θα φτάνει στα ύψη, ενώ  πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες  που θα έχετε να επιβεβαιώσετε  τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στα φόρτε  τους τον τελευταίο καιρό και  τα συναισθήματα σας ήταν δύσκολο  να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Από εδώ και πέρα το σκηνικό αλλάζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις όπου κρίνεται εσείς αναγκαίο. Ίσως αναζητήσετε σχέσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας ενόχλησαν ή σας πλήγωσαν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 7, το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν αυτό το μήνα. Κλείστε πάσης φύσεως πληγές με λιγότερο κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας. Το θετικότερο όλων είναι ότι δε θα σας λείψει η συμπαράσταση, αλλά ίσως δε θα σας έρθει απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε. Σκεφτείτε με περισσότερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς.