Social Icons

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Πάρτε τις αποφάσεις σας αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες. Αφεθείτε σε παιχνίδια με το σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων. Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δε θα το ανεχτούν για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε.

ΛΕΩΝ: Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους.

ΖΥΓΟΣ: Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές. Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς. Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα. Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα.

ΙΧΘΥΣ: Εάν υπήρξε κάποια ένταση στον οικογενειακό χώρο από προβλήματα που διαρκούσαν καιρό, τα πράγματα αλλάζουν και οι άσχημες στιγμές γίνονται παρελθόν.