Social Icons

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους. Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας πριν τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν. Πριν βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτείνετε στους συνεργάτες σας τις λύσεις που έχετε κατά νου. Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις πριν προχωρήσετε σε νέες.

ΛΕΩΝ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα.

ΖΥΓΟΣ: Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας. Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικογενειακά σας θέματα. Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το σύντροφό σας που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά προς τιμή σας. Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας, μη θίγετε καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας αφήστε το για αργότερα. Η πλήξη δε θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε αυτά που θέλετε με τον τρόπο που ξέρετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Μη γίνετε καταπιεστικοί επειδή δε γίνεται να γίνουν όλα όπως θέλετε.