Social Icons

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε άτομα που δε σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Απλώς έχετε μπερδευτεί γιατί αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε και τα καταφέρνετε μόνοι σας χωρίς δεκανίκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καυγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα. Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στην τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες. Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια το χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δε σας ικανοποιούν. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τη συντροφικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται από πίσω. Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους που δεν έχετε υπολογίσει. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε. Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα.

ΙΧΘΥΣ: Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν.