Social Icons

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες. Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας. Απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν. Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία.

ΛΕΩΝ: Το μεγαλύτερο σας λάθος είναι ότι πάντα βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Επειδή έχετε μάθει να μη βγάζετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω δε σημαίνει πως μπορείτε να βάλετε και όρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά στηρίξτε τους. Μην αφήσετε κανένα περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μην εκνευριστείτε κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Εντοπίστε νέα σχέδια και καταστρώστε νέα σχέδια βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δε θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.


ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες σε συνδυασμό με καινούριες γνωριμίες και προτάσεις θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας.