Social Icons

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Αποφύγετε τις ερωτήσεις γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητά υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει μες τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από εφαρμογές σχεδίων και ιδεών θα ενισχυθεί η τύχη σας. Οι υποθέσεις σας θα προχωρούν και θα έχετε μεγάλη εύνοια στις συζητήσεις και στις καινούριες σας συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών σας θεμάτων, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανεξετάσετε  ότι δε σας πήγε μέχρι τώρα καλά.

ΛΕΩΝ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή σας έννοια για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι ενεργοποιήστε τον αυθορμητισμό σας ώστε να μη φτάσετε στο σημείο να βρείτε κάτι που σας αρέσει και σας καλύπτει και το χάσετε, επειδή δε θα είστε προετοιμασμένοι να πείτε κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας, βρεθείτε με άτομα που ασκούν επάνω σας θετική επιρροή. Καλύπτοντας τις προσωπικές σας ανάγκες θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση για να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε με επαγγελματικές προστριβές.


ΙΧΘΥΣ: Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, θυμηθείτε πως για να πάρετε πρέπει και να δώσετε. Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης.