Social Icons

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Μετριάστε τον ενθουσιασμός σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ματαιότητα της ζωής σας εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούριο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μία σχέση. Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία.

ΛΕΩΝ: Διώξτε το φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δε θα βρείτε ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό σας, γιατί οι συγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας. Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σας παρασύρει σε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα.


ΙΧΘΥΣ: Το πιο αποτελεσματικό σας όπλο θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Αποβάλετε κάθε μορφής τελειομανία, καχυποψία ή την υπερβολική αυστηρότητα.