Social Icons

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η σειρά «Δαχτυλίδια της τύχης», κατασκευάστηκαν εξ’ ολοκλήρου στο χέρι με ημιπολύτιμους λίθους που έρχονται όμορφα πλαισιωμένοι σε ορείχαλκο και την ιδιότητα να προσαρμόζονται σε όλα τα μεγέθη δαχτύλων, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος της μέτρησης. Σε σχέδιο απλό, κομψό και διακριτικό, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και να μπορείτε να τα συνδυάζετε όπως εσείς θέλετε. 


Διαλέξτε για εσάς ή για να τα προσφέρετε δώρο, εκείνα που σας ταιριάζουν και αλλάξτε την καθημερινότητά σας, αφού η ακτινοβολία που έχουν διατηρείτε όσο την ενεργοποιεί ο κάτοχός του, καθώς η ύλη έχει τη δυνατότητα της αποθήκευσης και της ακτινοβολίας. Κατασκευάζονται και προορίζονται για να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη τους, γι’ αυτό δεν έχουν καμία βλαβερή επιρροή, ούτε μπορούν να προκαλέσουν κακό.

Δαχτυλίδι «Αιματίτης»... Φορέστε το σε προσωπικές ή οικογενειακές συναντήσεις για να λύσετε πιο εύκολα προβλήματα. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς προσφέρει ηρεμία στον προσωπικό σας χώρο και φέρνει καλή διάθεση.





Δαχτυλίδι «Αβεντουρίνη»… Φορέστε το για καλή τύχη σε ότι θέλετε να πετύχετε, επιτυχία σε προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και κέρδη. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς προσφέρει ευτυχία, προστασία, πραγματοποίηση επιθυμιών και προστασία.




Δαχτυλίδι «Αμέθυστος»... Φορέστε το για να έχετε καλοτυχία σε νομικά θέματα και επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς ανακουφίζει από άγχος, πονοκεφάλους, νευραλγίες και αϋπνίες.




Δαχτυλίδι «Όνυχας»… Φορέστε το για να ενισχύσετε την καλή τύχη, την ευτυχία και να προστατευτείτε από αρνητικές ενέργειες. Μπορεί να φορεθεί καθημερινά, για να τονώσει το ανοσοποιητικό και το κυκλοφορικό σύστημα.





Δαχτυλίδι «Ροζ χαλαζίας»… Φορέστε το για να ενισχύσετε τη ρομαντικότητα και τη σταθερότητα της σχέσης, αλλά και για να προσελκύσετε καλούς φίλους. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, για συναισθηματική ηρεμία και ευδιαθεσία.




Δαχτυλίδι «Τυρκουάζ»… Φορέστε το για επιτυχία σε συναισθηματικές συναντήσεις και επαφές, για να φέρετε πιο κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα και να κερδίζετε το σεβασμό. Μπορεί να φορεθεί και καθημερινά, καθώς προστατεύει από αρνητικές ενέργειες και αυξάνει τη δημιουργικότητα.



 
Δαχτυλίδι «Φεγγαρόπετρα»… Φορέστε το για να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο και για προστασία σε θαλασσινά ταξίδια. Μπορεί να φορεθεί καθημερινά για να ενισχύσετε θετικά την υγεία σας.





Διατίθενται κατόπιν παραγγελίας έναντι των 12 ευρώ το κάθε ένα.
Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.