Social Icons

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Κυριακή 18 έως 24/6/17

ΚΡΙΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων μιας και δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητα σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα. Στις 21 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια. Ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα προωθεί τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, που μέσα από αυτές μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι θα αποφασίσετε που δε θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και σε εκείνων των ανθρώπων που αγαπάτε. Στις 18 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε αιωρούμενοι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε από μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέλετε έναν πραγματικό σύντροφο που θα βρίσκετε δίπλα σας όταν χρειαστεί και δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε μέσα από πάρτι. Έτσι κι αλλιώς αυτό που πάντα αναζητάτε είναι το άτομο που θα έχετε δίπλα σας να έχει ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας με εσάς, τους ίδιους στόχους και κυρίως τα ίδια πιστεύω για τη ζωή. Με τη Νέα Σελήνη στις 24 στο ζώδιό σας, όσοι από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι προχωρήσετε παρακάτω και μην κλείνετε μόνοι σας πόρτες που σας ανοίγουν διάπλατες.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα που θα διανύσετε θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική σας άνοδο και καταξίωση, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε παρακάμπτοντας για μια φορά την πεπατημένη οδό. Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε. Θα απαιτηθούν κάποιες θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις σας υπόσχονται επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε. Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό.
Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με το δικό σας τρόπο συγνώμη, γιατί το σίγουρο είναι πως δε θέλετε να τα χάσετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά θα έχετε εσείς πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας, όσο και με την απουσία τους. Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους. Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής σας υγείας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν. Θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές στάδιο εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμα και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί οι πολλές και σημαντικές σας ασχολίες να μη σας επιτρέπουν να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε για τις προσωπικές σας ισορροπίες. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες και έννοιες που αγχώνουν την καθημερινότητά σας και φορτίζουν αρνητικά την ηρεμία της σχέσης σας. Ακόμα και αν η ανακούφιση που θα δεχθείτε θα είναι προσωρινή, δεχθείτε τη και χαρείτε τη, συμμετέχοντας από κοινού με το σύντροφό σας σε διάφορες δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερον σας ήμισυ, μια που δε φαίνεται να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα. Καλλιεργήστε μεταξύ σας την ψυχική σύνδεση, αφού πλέον είστε και οι δύο σε θέση να διαχωρίσετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς από την αγάπη από συνήθεια. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε επαναστατικές αλλαγές στη σχέση σας, παίρνοντας απόφαση πως δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντα εσείς τον απόλυτο έλεγχο σε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά όπως και να έχει θα προκύψει για εσάς κέρδος. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.


ΙΧΘΥΣ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Στις 20 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή και στη συνεννόηση με τα άτομα που συμβαδίζετε πάνω στον ίδιο σκοπό.