Social Icons

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του συντρόφου σας και όπου δεν μπορείτε να αντισταθείτε, υποταχθείτε. Επειδή υπάρχουν όρια στην υπομονή, δώστε απαντήσεις και μην το παρατραβάτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

ΛΕΩΝ: Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες. Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές σας αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων.

ΖΥΓΟΣ: Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες. Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές του επαγγελματικού σας χώρου. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση. Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.


ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα.