Social Icons

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν. Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως εάν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, γιατί έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε. Αξιοποιήστε θετικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια εκδρομή θα ανεβάσει αρκετά το ηθικό σας.

ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείτε σε αγορές και σπατάλες που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Για να μπορέσετε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας, πρέπει να τις διαπραγματευτείτε δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβείτε σε μετρημένες και λογικές κινήσεις για να απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα. Κρατήστε υψηλά το ηθικό σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά. Δώστε αγάπη στο σύντροφό σας γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε. Ίσως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει. Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων.


ΙΧΘΥΣ: Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στο χώρο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν.