Social Icons

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας. Εστιάστε την προσοχή σας περισσότερο στο επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι της ζωής σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούρια πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δε θα σας βγει σε καλό.

ΛΕΩΝ: Δείτε σφαιρικά το μέγεθος των ευθυνών απέναντι στον εαυτό σας. Η προσγείωση θα είναι αναμενόμενη σε όσους από εσάς έχετε ήδη χαράξει καινούρια πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όπου αντιλαμβάνεστε ότι δε θα σας βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ: Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε  προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε μη χάνετε άλλο χρόνο ανούσια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί θα ανακαλύψετε ότι το πείσμα σας είναι η αιτία των απωλειών που δεν αντέχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε να είστε πιο προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις, ενώ θα σας είναι χρήσιμο να συμβουλευτείτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο καλύτερα από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.


ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας.