Social Icons

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες για να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία- μία να τελειώνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μία ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους. Απαιτήστε ότι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές.

ΛΕΩΝ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σας αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα. Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι αδυνατούν.

ΖΥΓΟΣ: Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε. Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά επιδείξτε τα. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαιτείτε να παραμένετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δε θα σας επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας. 


ΙΧΘΥΣ: Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μείνετε στάσιμοι.