Social Icons

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις που είστε κατασταλαγμένοι εδώ και καιρό. Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά. Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ: Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους.

ΖΥΓΟΣ: Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους, που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν βλέπετε πως οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια και για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συνεχής σας άρνηση να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας, σας απομακρύνει. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή. Η αλληλοαποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας.


ΙΧΘΥΣ: Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.