Social Icons

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στο χώρο, όμως, αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο για εσάς τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που ο δρόμος σας δεν ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί καταφέρατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο και να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητες που είχατε, αλλά να φέρετε και βελτιώσεις στα σχέδιά σας με ουσιαστικές αποφάσεις που λάβατε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν προχωρήσετε εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε να σκέπτεστε πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί και εσείς δεν είστε τέλειοι. Αντισταθείτε στις παραχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και για να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδεσμευτείτε από περιττές απαιτήσεις και βάλτε σα στόχο σας να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ: Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί όταν  δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση που έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτιμήστε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων. Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας  γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές είστε αδιάλλακτοι.